Naš Zaposlenik Robert Bulić na Obilježavanju Svjetskog Dana Akreditacije #WAD2022

Institut za akreditiranje BiH (BATA) je 9.6.2022. godine u zgradi Parlamentarne skupštine BiH svečano obilježio Svjetski dan akreditacije #WAD2022. Ovom važnom događaju prisustvovao je i naš zaposlenik, Robert Bulić, voditelj kvalitete Veterinarskog Zavoda HNŽ-a.

Ovogodišnji Svjetski dan akreditacije u BiH obilježen je i proslavom 20. godišnjice postojanja i djelovanja BATA-e, kao i promocijom prvog broja Biltena BATA-e. Održana je konferencija za medije na kojoj je direktor BATA-e, mr. sc. Dražan Primorac, predstavio rezultate rada BATA-e u proteklim godinama te zahvalio svima koji su doprinijeli njihovom uspjehu.

Tema ovogodišnjeg Svjetskog dana akreditacije bila je “Akreditacija – Održivost u području privrednog razvoja i okoliša”, naglašavajući važnost akreditacije u održivom razvoju privrede i zaštiti okoliša.

Robert Bulić, kao voditelj kvalitete u našem Zavodu, aktivno je sudjelovao u događaju, razmjenjujući iskustva i znanja s kolegama iz struke. Njegovo sudjelovanje doprinosi kontinuiranom unapređenju kvalitete naših usluga i standarda u veterinarskoj medicini.

Više informacija o ovom događaju možete pročitati ovdje       http://www.bata.gov.ba/novosti/default.aspx?id=3109&langTag=bs-BA

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree